torstai 22. maaliskuuta 2018

Luustokuvat


Koda täytti helmikuun alussa 2 vuotta! Hirvittävän nopeasti mennyt tämä aika, vastahan se oli ihan pieni pentu. Synttärit vietettiin tänä vuonna Kalajoella, koska olin samaan aikaan harjoittelussa Kalajoen pieneläinhoitolalla. Vapaapäivä ei kuitenkaan valitettavasti osunut juuri sille päivälle, joten en voinut viettää kaikkea aikaani päivänsankarin kanssa. Käytiin kuitenkin tauollani vähän pidempi lenkki vapaana ja leikittiin pallolla. Illalla se sai vielä synttärikakun missä oli lihaa, tonnikalaa, juustoa, meetwurstia ja nameja.

Reilu pari viikkoa sitten käytiin myös luustokuvissa Nivalassa eläinklinikka Nivelessä (mukava paikka, suosittelen!). Koda osasi käyttäytyä todella hienosti, vaikka pari ikävää juttua pääsikin sattumaan. Tullessamme vastaanotolle sisällä oli nimittäin husky, joka pääsi omistajaltaan irti ja suuntasi heti meidän luokse. Hetken haisteltuaan se sitten kävikin päälle, mutta onneksi saatiin nopeasti irti eikä mitään pahempaa päässyt käymään. Tällä viikolla Koda tosin räyhäsi lenkillä luokkakaverin huskylle, että en tiedä tuliko jotain traumoja vai oliko tämä vain sitä etteivät tule enää toimeen. 

Hetken päästä siihen tuli sitten yksi hoitajista rapsuttelemaan Kodaa eikä se sanonut yhtään mitään! Aluksi katseli vähän epäluuloisena, mutta muuten ei mitään ongelmaa. Eikä sanonut toisellekaan hoitajalle mitään, kun käveli meidän ohi. Odotustilaan siirryttäessä kolmas hoitaja ja itse lääkäri olikin sitten ihan hirveän pelottavia. Raukka yritti paniikissa juosta lääkäriä karkuunkin, kun olisi kuunnellut sydäntä niin jätettiin se sitten välistä, kun ei tullut mitään. 

Kuvat saatiin otettua ilman ongelmia ja hyvältä näyttää! Kennelliittoon en kuvia lähettänyt, joten en tiedä mitä sieltä sanottaisiin, mutta lääkärin mukaan selkä ja kyynärät terveet, lonkat joko B/B tai C/C. Kyselin mielipiteitä myös muilta ihmisiltä ja kaikki olivat samoilla linjoilla lääkärin kanssa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti